Priestranný 3-izbový byt s lodžiou na ulici Hany Meličkovej lokalita Dlhé Diely, Karlova Ves

Hany Meličkovej, Bratislava

160 000

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 3-izbový byt na Dlhých Dieloch v Karlovej Vsi na ulici Hany Meličkovej

Karlova Ves, Hany Meličkovej, Bratislava

 

Realitná kancelária AZ PROPERTY Bratislava ponúka na predaj 3-izbový byt na Dlhých Dieloch v Karlovej Vsi s výhľadom na Rakúske kopce v blízkosti lesa na Dlhých Dieloch

 

Základné informácie

Byt s veľkým potenciálom má celkovú výmeru 70,59 m2 vrátane lodžie a balkóu spoločne o výmere 8 m2. Byt je situovaný  sa na 4/8 poschodí s výťahom. K bytu prislúcha pivnica.

Byt je zachovalom v pôvodnom stave.  Bytový dom je v správe spoločenstva vlastníkov bytov. Priamo v bytovom dome sa nachádza obchod s domácimi potrebami, ktorý je zároveň aj odberným miestom Zásielkovne.

Rekonštrukciou bytu podľa vlastných predstav získate pohodlné bývanie v zelenej kľudnej lokalite s výhľadom.

 

Dispozičné riešenie

3-izbový byt je prakticky dispozične riešený vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Vchádzame do priestrannej vstupnej haly po jej ľavej strane sa nachádza obývacia izba s prístupom na peknú lodžiu. Vedľa nej je spálňa. Obe sú orientované do ulice. Po pravej strane sa nachádza druhá spálňa a kuchyňa s balkónom, ktoré sú orientované do tichého vnútrobloku. Oproti vstupu je kúpeľňa a samostatná toaleta.  Výhodou je orientácia bytu na dve svetové strany (východ a západ) zaručuje prirodzene vetranie a udržiavanie komfortnej teploty v zime aj v lete.

 

Lokalita

Byt sa nachádza v tichej lokalite Dlhých Dielov na ulici Hany Meličkovej.

V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, vynovene športovisko pri škole Majernikova s plavárňou, pizzerie, reštaurácie a kaviarne, obchody Billa a Tesco Expres, mäsiarstvo, pošta, banky, zastávky MHD. V tesnej blízkosti je diaľničný obchvat D1 a D2.

Dlhé Diely sú jednou z najlepších bratislavských lokalít z hľadiska blízkosti prírody: prechádzky v Jezuitských lesoch a túry na Devinsku Kobylu sú mimoriadne atraktívne v každom ročnom období. 

 

Cena bytu je 170 000,- Eur.

 

Naše odporúčanie

Ponúkaný byt je vynikajúcim riešením pre niekoho, kto si chce vytvoriť interiér podľa vlastných predstáv bez kompromisov. 

 

Potrebujete viac informácií k nehnuteľnosti alebo si dohodnúť obhliadku?

Neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre Vás

Agent Form

Avatar photo
Ing. Larisa Raková Realitná konzultantka
© 2024 AZ PROPERTY s.r.o – realitná kancelária