Nové byty a obchodné priestory v polyfunkčnom bytovom dome Riazanská

Riazanská 111, Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekné byty a obchodné priestory v polyfunkčnom bytovom dome Riazanská

 

Ponúkame Vám moderné bývanie v málopodlažnom polyfunkčnom bytovom dome situované v mestskej časti Nové Mesto na Riazanskej ulici.

 

Projekt polyfunkčný bytový dom RIAZANSKÁ je navrhnutný ako dvojpodlažný s tretím ustupujúcim podlažím. Bude pozostávať z bytov, apartmánu a obchodných priestorov. Architektúra polyfunkčného bytového domu má moderný výraz, ktorý zodpovedá požiadavkám moderného mestského bývania 21. storočia. Jeho poloha a orientácia rešpektuje územný plán mestskej časti Nové Mesto a navrhovaný objekt má ambíciu prispieť k dotvoreniu mestského bloku, zatraktívneniu parteru Riazanskej ulice a stať sa modelom pre citlivé doplnenie a regeneráciu štruktúry urbanistického bloku.

 

Výstavba polyfunkčného bytového domu RIAZANSKÁ začne v auguste v roku 2020. Plánované ukončenie výstavby a odovzdanie bytov a nebytových priestorov do užívania je jeseň 2021. 

 

Typy bytov a obchodných priestorov 

 

 Projekt polyfunkčný bytový dom RIAZANSKÁ predstavuje 2,5 podlažný dom s bytmi, apartmánom a obchodnými priestormi. Na predaj ponúkame jednotky 2 izb. až 5 izb. s výmerami od 51 m2 do 137 m2, tiež obchodné priestory pre Vaše podnikanie vo výmerách od 53 m2 do 61 m2 a jeden apartmán s vlastnou záhradkou. Každý byt s výnimkou jedného disponuje priestranným balkónom alebo terasou a tiež praktickou pivnicou. Byty, apartmán a obchodné priestory je možné kúpiť ako holobyt/holopriestor alebo v kvalitnom štandardnom prevedení.  K bytom a priestorom bude možné dokúpiť parkovacie státia situované v uzavretom vnútrobloku. Vnútroblok, okrem parkovacích státí bude poskytovať aj priestor pre oddych, zeleň vo forme trávnika, kvetinových záhonov, krovitých porastov aj vzrastlých stromov. Na spoločnom pozemku bude pre obyvateľov vytvorené miesto na grilovanie a malú komunitnú záhradku, kde môžu obyvatelia spoločne pestovať napr. kvety, paradajky, bylinky a pod. Veľkou výhodou je malý počet bytov a nebytových priestorov v projekte, čo zabezpečí väčšie súkromie a bezpečnosť pre komunitu budúcich obyvateľov. 

 

Lokalita a základná vybavenosť

 

 

Projekt polyfunkčný bytový dom RIAZANSKÁ sa bude nachádzať v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto v katastrálnom území Nové Mesto na Riazanskej ulici v blízkosti križovatky s Račianskou ulicou. Mestská časť Bratislava-Nové Mesto zaberá severovýchodnú časť hlavného mesta Bratislavy. Jej územie tvorí na severe a severozápade horský masív Malých Karpát a na severovýchode a juhu nížinné územie Podunajskej roviny, ležiace medzi úpätím pohoria a bývalým ramenom Dunaja. Veľkou výhodou lokality Nového Mesta je jej dostupnosť, všetko máte nablízku, nielen do centra mesta, ale aj do iných mestských častí. Na blízku máte kompletnú občiansku vybavenosť do 10 min. je obchodné centrum Polus a OD Slimák. Nablízku sú školy, škôlky, úrady, pošta, MHD spojenie, kultúrne a športové vyžitie. V blízkosti je Koliba a Ahoj na prechádzky aj bicyklovanie. V lete je nablízku obľúbené jazero Kuchajda.Táto poloha spĺňa všetky atribúty pre aktívnych mestských ľudí – oddych v blízkej prírode, občiansku vybavenosť, napojenie na hlavné dopravné tepny a mestskú hromadnú dopravu v pešej dostupnosti.

Potrebujete viac informácií k nehnuteľnosti alebo si dohodnúť obhliadku?

Neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre Vás

Agent Form

Avatar photo
PhDr. Zuzana Čevelová Realitná konzultantka
© 2024 AZ PROPERTY s.r.o – realitná kancelária