Originálne silvestrovské stolovanie môže byť jednoduché pripraviť

Máte radi pokojný večer doma alebo Silvestra najradšej pretancujete? Ak plánujete silvestrovskú párty v pohodlí vášho domova a po vianočných sviatkoch nemáte veľa energie na zdobenie, máme pre vás jednoduché tipy na WOW prestieranie.

Paleta výrazných farieb
Zvoľte si farebný príbeh a vytvorte uhrančivé stolovanie. Inšpirácia formálnou eleganciou “black tie” je jednoduchý spôsob ako dosiahnuť výsledok. Želaný efekt urobí čierna biela zlatá kombinácia, môžete tiež vyskúšať čiernu bielu striebornú alebo čiernu bielu červenú pre rovnakú dramatickosť.

Jeden dominantný prvok
Využite predmety a objekty, ktoré už máte a nainštalujte ich tak, aby pôsobili inak. Pridajte jednu novú vec, ktorá zaujme a stane sa centrálnym bodom vášho stola a bude ho esteticky definovať. Môže ním byť napríklad dizajnová servírovacia nádoba na alkohol, okamžitý stredobod!

Vkusná dávka trblietania
Silvestrovský večierok je ideálny čas na lesk! Zlatá a strieborná metalíza, trblietavý krištáľ, dúhové akcenty. Zvoliť môžete jeden leightmotív alebo kombináciu viacerých, záleží na vašej estetike a fantázii. Samozrejme s vkusom a dotykom elegancie, pre želaný bling efekt.

Pridajte výnimočný akcent
Základné stolovanie osviežte niekoľkými jedinečnými kusmi, ktoré dodajú šmrnc tomu, čo je bežné. Jednou z možností je nakombinovať esteticky odlišné stolovacie súpravy či solitéry — ak vám jeden výnimočný motív nestačí, odviažte sa a zmiešajte ich viac!

Elegantné finálne detaily
Sústreďte sa na “final touch”, prvky na záver ktoré vytvoria dokonalý elegantný efekt. Klasické strieborné príbory, vyšívané biele obrúsky alebo nadčasové krištáľové doplnky. Bežné kúsky, ktoré by ste bežne nepoužívali, tvoriace slávnostnú bodku na záver roka.

Čo urobí váš silvestrovký stôl výnimočným je harmonická kombinácia prvkov — klasický základ s originálnymi predmetmi a elegantné detaily doplnené teatrálnymi prekvapeniami.

Zdroj: AZ PROPERTY

© 2024 AZ PROPERTY s.r.o – realitná kancelária